Word een schrijver

Altijd al gedroomd van lekker werken wanneer het jou uitkomt, vanaf waar je maar wilt en boven het minimum loon betaald krijgen! Meld je dan aan als tekstschrijver bij Linky Writers. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, creatieve schrijvers die teksten met ons willen schrijven. Er zijn geen vaste werktijden of minimum aantal teksten. Jij schrijft wanneer jij zin hebt! Verdien geld, geniet van je vrijheid en word een Linky Writer!

Stuur een E-mail met jouw CV en korte motivatie (100) woorden door naar jobs@linkywriters.com

Als student is Linkywriters de ideale bijbaan! Het is namelijk flexibel in alle opzichten: je kunt namelijk zelf bepalen wanneer je werkt, waar je werkt en hoeveel opdrachten je wil doen per week. Bovendien verbeter je ook constant je schrijfskills en je tempo van werken!

Demi

Linky Writer

Ik werk nu al een aantal maanden met veel plezier bij Linky Writers. Waarom is het zo leuk? Nou, ten eerste heb veel controle over je eigen werktijden. Je kiest zelf wanneer en hoeveel je wilt schrijven. Daarnaast is het schrijven ook gewoon leuk. Heb je vragen, dan kun je altijd bij iemand terecht die je gelijk helpt. 

Bram

Linky Writer

Ik studeer psychologie in Turkije en met onregelmatige tijden is het lastig om een baan te vinden die zich daar aan aanpast. Gelukkig is dit bij Linkywriters wel mogelijk! Het maakt niet uit welke dag, tijdstip of plek je werkt, zolang de teksten op de deadline klaar zijn is het helemaal in orde. Ze hebben meer dan genoeg werk waardoor je niet stil hoeft te zitten. 

Marley

Linky Writer

Neem op elk moment contact met ons op!

+31618285329

nl_NLDutch
%d