Ben jij een schrijver met SEO ervaring?

Ben jij een schrijver met SEO ervaring door bijvoorbeeld te werken voor blogs, platforms of andere SEO activiteiten. Meld je dan op de snelle manier aan! Je kunt bij ons zelf je tijden bepalen, volledig remote werken en goed verdienen! Mocht je al ervaring hebben met SEO schrijven kun je sneller worden aangenomen! Stuur een E-mail met jouw CV, portfolio en korte uitleg waarom jij goed zelfstandig kunt werken. Zet in het onderwerp “SEO Schrijver” en mail dit alles naar jobs@linkywriters.com

Als student is Linkywriters de ideale bijbaan! Het is namelijk flexibel in alle opzichten: je kunt namelijk zelf bepalen wanneer je werkt, waar je werkt en hoeveel opdrachten je wil doen per week. Bovendien verbeter je ook constant je schrijfskills en je tempo van werken!
Demi

Linky Writer

Ik werk nu al een aantal maanden met veel plezier bij Linky Writers. Waarom is het zo leuk? Nou, ten eerste heb veel controle over je eigen werktijden. Je kiest zelf wanneer en hoeveel je wilt schrijven. Daarnaast is het schrijven ook gewoon leuk. Heb je vragen, dan kun je altijd bij iemand terecht die je gelijk helpt. 
Bram

Linky Writer

Ik studeer psychologie in Turkije en met onregelmatige tijden is het lastig om een baan te vinden die zich daar aan aanpast. Gelukkig is dit bij Linkywriters wel mogelijk! Het maakt niet uit welke dag, tijdstip of plek je werkt, zolang de teksten op de deadline klaar zijn is het helemaal in orde. Ze hebben meer dan genoeg werk waardoor je niet stil hoeft te zitten.
Marley

Linky Writer

Neem op elk moment contact met ons op!

+31618285329

nl_NLDutch
%d