Wie we zijn

Linky Writers valt onder Wojo Digital Platforms. We schrijven linkbuilding teksten van online marketing bureaus en dat in bulk. Het legioen aan schrijvers team bestaat uit copywriters en studenten die interesse hebben in online marketing. Linky writers biedt schrijvers de mogelijkheid om flexibel deze teksten te schrijven en is een groot voorstander van zelfstandig werken op afstand. We zijn actief in de Nederlandse markt en de internationale Engelstalige markt.

Waarom specifiek Linkbuilding teksten

Linky Writers is ontstaan door het ontdekken van de vraag naar Linkbuilding teksten. Wij hebben het niet over Copywriting voor content, maar echt het specifiek schrijven van de korte 300-500 woorden teksten voor linkbuilding activiteiten. Marketingbureaus vinden dit vaak een vervelende taak en besteden dit uit aan een platform als Linky Writers. Onze kracht zit in ons direct contact met de schrijver voor het aansturen.

Wij presteren beter en sneller doormiddel van een specialisatie in het schrijven van delinkbuilding teksten. Het idee was ontstaan en de vraag naar deze dienst was groter dan wij dachten. Het besparen van tijd en energie en vooral het aanbieden van de teksten tegen een laag tarief met consistente kwalteit, zorgt voor goede samenwerkingen tussen Linkywriters en Marketingbureaus.

Neem op elk moment contact op!

+31618285329

nl_NLDutch
%d