Tijdens je studie werken bij Linky Writers

Tijdens je studie werken bij Linky Writers

Colleges bijwonen, tentamenstof uit je hoofd leren, opdrachten maken: studeren neemt veel tijd in beslag. En dan moet je ook nog eens tijd vinden om met vrienden af te spreken en te werken. Voor veel studenten is het niet altijd mogelijk om een hele dag te werken of...

read more
Samenwerken door middel van uitbesteden

Collaboration through outsourcing

Als je een ondernemer bent en een bedrijf hebt, is het slim om samen te werken met andere bedrijven. Als je samenwerkt kom je namelijk veel verder dan wanneer je alles alleen moet doen. Door middel van samenwerking kun je gebruik maken van de ervaring en kennis van andere ondernemers die je in je netwerk hebt.

read more
Het belang van tekstschrijven en copywriting

The importance of copywriting for your business

Als je niet zelf teksten wilt schrijven, dan kun je Linkbuilding teksten uitbesteden. Een specialist die precies weet hoe hij aantrekkelijke teksten moet schrijven maakt de teksten dan voor je. Het enige wat je daarna nog moet doen, is de tekst op je site laten plaatsen.

read more
Werken als tekstschrijver

Working as a copywriter

Werken als freelancer is natuurlijk hartstikke flexibel. Je bepaalt immers wanneer en hoeveel jij werkt. Dit is ideaal als je naast je baan nog een aantal andere zaken te regelen hebt.

read more
en_GBEnglish
%d