Colleges bijwonen, tentamenstof uit je hoofd leren, opdrachten maken: studeren neemt veel tijd in beslag. En dan moet je ook nog eens tijd vinden om met vrienden af te spreken en te werken. Voor veel studenten is het niet altijd mogelijk om een hele dag te werken of om vaste dagen te werken. Dit kan bijvoorbeeld komen door volle roosters of door wisselende roosters op de studie. Dit maakt een goed bijbaantje vinden voor hen een stuk lastiger. Herken jij dit bij jou ook? En lijkt het jou leuk om flexibel teksten te schrijven vanuit huis? Werken bij Linky Writers is dan het perfecte baantje voor jou! 

Gemakkelijk teksten schrijven vanuit huis

Als je bij Linky Writers werkt dan ga je teksten schrijven vanuit huis. Zeker als student is dit erg fijn. Het reizen naar je werk toe kan aardig wat tijd kosten. Al helemaal als jouw bijbaan nog in de buurt van je ouderlijk huis zit en jij zelf op kamers woont. Schrijven vanuit huis voor Linky Writers is dan een goede manier om tóch te kunnen werken, zonder onnodig tijd te verspillen. De tijd die je eigenlijk zou gebruiken om van en naar je werk toe te reizen, kun je dan gebruiken voor andere dingen die wél belangrijk zijn.

Zelf bepalen wanneer je werkt

Een ander ding dat erg fijn is aan het schrijven vanuit huis, is dat je zelf kunt bepalen wanneer je werkt. Als je om nieuwe teksten vraagt, krijg je een uiterlijke deadline. Je kunt de teksten dan schrijven wanneer je wilt, zolang deze maar voor de deadline worden ingeleverd. Je weet de deadline al vanaf het moment dat je de teksten krijgt, dus je kunt dan zelf inplannen wanneer jij ze wilt gaan schrijven. Eerder inleveren van de teksten mag natuurlijk. Je kunt dan ook weer eerder vragen om nieuwe teksten.

Zelf bepalen hoeveel je werkt

Naast dat je mag kiezen wanneer je werkt, kun je ook zelf kiezen hoeveel  je werkt. Bij het vragen om nieuwe teksten kun je aangeven hoeveel jij er wilt schrijven. Daar kan dan rekening mee worden gehouden. Als jij een keer wat minder tijd hebt, maar toch wilt werken, kun je dan om wat minder teksten vragen. En als je een keer tijd over hebt, kun je direct na het afronden van je andere teksten weer om nieuwe teksten vragen. Je hebt bij Linky Writers dus geen vaste werktijden. Je kunt jouw werktijden volledig zelf bepalen.

Een keer geen tijd om teksten te schrijven? geen probleem!

Soms komt het wel eens voor dat je het een week heel erg druk hebt. Bijvoorbeeld omdat je die week allerlei tentamens hebt. Het is dan niet erg als je een keer niet om teksten vraagt. Als je geen tijd hebt om te werken kun je prima een week werken overslaan. Houd er wel rekening mee dat je natuurlijk niet zonder te zeggen maanden niks kunt schrijven, zonder iets te zeggen. Als je voor een langere tijd niet wilt of kunt schrijven, dan moet je dit van tevoren natuurlijk wel even doorgeven en overleggen.

Geschreven door Nanne

nl_NLDutch
%d